CAS Engineering

Des de l'aplicació d'una nova idea per a un producte fins a la finalització del projecte, els enginyers han de desenvolupar els projectes de forma eficient. Per a això, la precisió i la fiabilitat són fonamentals i no poden perdre's de vista les necessitats dels clients.

CAS Engineering connecta tots els processos empresarials rellevants per als enginyers amb funcions intel·ligents per a l'administració dels clients i les vendes. A través d'una gestió de projectes d'alt rendiment, mantindrà sempre el control en el seu projecte, des de l'establiment de l'oferta fins a la supervisió. La informació sobre els clients i projectes es processa de forma centralitzada. L'accés és possible a qualsevol moment, també de forma mòbil. Les sofisticades funcions de CAS Engineering assisteixen als enginyers en el relacionat amb les adquisicions, l'assessorament i el desenvolupament de projectes.

 • Eficàcia: l'administració de projectes és absolutament eficaç des de la planificació fins al control amb CAS Engineering.
 • Transparència: la informació sobre els clients i projectes és totalment transparent. En aquest sentit, els registres de clients i totes les dades relacionades amb ells constitueixen la pedra angular d'aquesta solució especialitzada de CRM.
 • Perfecció: la planificació i el control dels projectes per als clients es realitza sense problemes. Independentment de la complexitat, CAS Engineering proporciona una assistència interdepartamental.
 • Immediatesa: la comunicació amb els socis en els projectes es realitza de forma directa. Amb solament prémer un botó, podrà crear una cita i, prement una altra vegada, es marcarà un número de telèfon a partir de la màscara d'adreces.
  Entusiasme: és el que senten els clients en deixar els seus encàrrecs a les millors mans.

Avantatges

Què aporta CAS Engineering a la teva empresa?

 1. Planificació, control i optimització eficient de projectes.
 2. Processos senzills que permeten un gran estalvi de temps.
 3. Comunicació directa i col·laboració sense fissures dins de l'empresa i amb els participants externs en els projectes.
 4. Transparència a través de la centralització de la informació.
 5. Empleats ben informats i motivats.
 6. Càlcul clar dels projectes i comptabilitat transparent de les prestacions en temps real.
 7. Control integral dels costos.
 8. Vendes estructurades amb una facturació planificable.
 9. Màrqueting objectiu.
 10. Èxit empresarial durador.

Funcions

 

♦ Panells de control de gestió per a una major transparència
♦ Adrecis centralitzades i perspectiva de 360° sobre els clients
♦ Gestió i control de projectes
♦ Servei d'assistència al client
♦ Informació constant a través de l'accés mòbil
♦ Màrqueting objectiu
♦ Oportunitats de venda per a una major eficàcia

Cide Xarxes i Telecomunicacions S.L.

C/HORTA, 13
43470 - LA SELVA DEL CAMP
TARRAGONA - SPAIN
TELF : 977 845 707
CIDE@CIDE.CAT