CAS GenesisWorld

Quins són les claus de l'èxit d'un negoci? Les ments darrere de l'empresa, els clients com a punt central i els empleats motivats. I tot això amb una idea excepcional: amb el sistema de CRM i la solució de CRM adequada. Imagina tot el que és possible fer amb un software de CRM que també és intel·ligent.

CAS genesisWorld és la solució estàndard per CRM que t'assisteix de manera òptima en la teva gestió de clients. Tan flexible que s'adapta perfectament a la teva empresa i tan sòlida que permet la teva aplicació immediata: CAS genesisWorld creix al mateix ritme de la teva empresa i admet ampliacions sense problemes. Els mòduls i interfícies intel·ligents ofereixen la solució adequada per a cada necessitat. Un sistema de CRM et permet concentrar-te en el teu negoci. CAS genesisWorld s'ocuparà dels teus processos.
 
 • Centralització: amb informació actualitzada i processos uniformes. El seu avantatge, tot per tots en lloc de poc en les ments d'uns pocs.
 • Eficàcia: per a les vendes amb accés central a les dades. El seu avantatge, tenir la ment lliure per als clients.
 • Resultats garantits: en màrqueting amb accions dirigides a grups objectius. El seu avantatge, objectius precisos, resultats precisos.
 • Autenticitat: amb un bon assessorament a través d'una base de dades uniforme en el servei d'assistència al client. El seu avantatge, clients que poden sentir el teu somriure en atendre'ls.
 • Domini: per obtenir un esquema general perfecte de l'adreça amb control, informes elaborats ràpidament i avaluacions actualitzades. El seu avantatge, reacció ràpida enfront dels canvis.

Funcions

Amb el software de CRM CAS genesisWorld, optimitzaràs tots els processos relacionats amb els clients. La solució de CRM més adequada per a la mitja empresa s'adapta a les teves necessitats individuals i ofereix totes les funcions necessàries per a cada lloc de treball.

Tant en el màrqueting, com en vendes o en el servei d'assistència al client: el programari de CRM t'assisteix des del primer contacte amb un client fins al servei postvenda. D'aquesta manera, totes les dades sobre clients, proveïdors i altres socis comercials estan disponibles amb solament prémer un botó i els processos empresarials obtenen una assistència professional. Les activitats rutinàries de gran consum de temps són ja cosa del passat; de fet, els teus empleats notaran com la teva labor s'alleugereix.

El programari de CRM s'instal·la ràpidament, és productiu immediatament i pot ampliar-se amb múltiples mòduls. El seu manteniment senzill i l'accés central a les dades beneficia als empleats i fomenta la seva acceptació des del principi.

Així assisteix CAS genesisWorld als seus sectors empresarials:

 • Instal·lació de CRM en tota l'empresa
 • CRM en la gestió
 • CRM en les vendes
 • CRM en màrqueting
 • CRM en la gestió de projectes
 • CRM en el servei d'assistència al client
 • CRM per a administradors

CRM Móvil

Un assistència perfecta al client significa ser capaç de poder proporcionar informació a qualsevol moment o lloc. Les solucions mòbils de CRM de CAS Programari t'ajuden a això.

Entre les solucions mòbils de CRM trobem el client web CAS genesisWorld Web i les apps CAS genesisWorld Mòbil. Tots dos clients estan basats a la tecnologia CAS SmartDesign®. Amb ella rebràs un client per a telèfons intel·ligents, tabletas i navegador amb un concepte de funcionament d'última generació. La interfície d'usuari adaptativa i escalable s'adapta de forma fluïda a les diferents grandàries de pantalla i a les característiques pròpies de tots els dispositius amb presència al mercat. Això permet una operació eficient ja sigui de forma tàctil o mitjançant ratolí o teclat. Les apps CAS genesisWorld Mòbil són compatibles amb totes les plataformes i dispositius importants, independentment de si es tracta de iOS, Android, Microsoft Windows o BlackBerry.

Existeixen moltes raons a favor de les solucions mòbils de CRM de CAS Programari: En una comparativa directa, CAS genesisWorld obté especialment bons resultats segons l'estudi actual de mercat "MOBILE BUSINESS"

Cide Xarxes i Telecomunicacions S.L.

C/HORTA, 13
43470 - LA SELVA DEL CAMP
TARRAGONA - SPAIN
TELF : 977 845 707
CIDE@CIDE.CAT