Software restauració

Software restauració icgUs oferim les millors solucions ampliables i adaptades a cada tipus i mida de negoci independentment de si gestioneu un establiment o cent d'ells.Les nostres solucions TPV son el resultat de l'experiència i un gran coneixement per oferir un producte senzill, de fàcil ús, però que cobreix totes les necessitats del teu negoci( restaurants amb taules, pizzeries, Fastfoods, pubs, discoteques...) Posem a la teva disposició solucions globals per gestionar establiments en diferents països en diferents idiomes, monedes i sistemes impositius

Sectors

Restaurants

Pizzeria

Fast Food

Discoteca

Cafeteries

Catering i colectivitats

Per qualsevol negoci

Grans Empreses i multinacionals

Gestiona centenars i / o milers d'establiments d'hostaleria tant propis com franquiciats amb gran seguretat i fiabilitat, i accedeixi a tota la informació de la seva empresa de forma centralitzada i en temps real.
CARACTERÍSTIQUES:
Comunicacions: Aprofita els nostres sistemes de comunicació central-establiments per a la gestió centralitzada i en temps real de tots els punts de venda.
Internacionalització: Gestiona cadenes d'hostaleria en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.
Integració: Les solucions ICG s'integren amb diferents ERPs del mercat (SAP, Oracle ...).
Administració de Punts de Venda: Gestiona l'inventari d'equips i versions instal·lades en els establiments, permetent la planificació de l'actualització o desplegament de noves versions.
Personalització: Insereix codi en diferents punts de l'aplicació per afegir funcionalitats específiques.

Franquicias i cadenas propias

Gestiona establiments d'hostaleria tant propis com franquiciados amb eficàcia i accés instantani a tota la informació de l'empresa en temps real.
CARACTERÍSTIQUES:
Manteniment Centralitzat: Actualitza de forma centralitzada articles, preus i ofertes.
Gestió de compres i estoc: Administra totes les comandes a proveïdors i aprovisionament dels restaurants.
Comunicacions: Gestiona de forma centralitzada i en temps real tots els negocis.
Fidelització de clients: Maximitza els ingressos fidelitzant als teus clients amb targetes de prepagament, Vip, punts...
Comptabilitat i finances: Gestiona de forma integrada cobraments i pagaments.
Tancaments de caixa: Recepciona centralizadamente el tancament de caixa dels establiments de tots els punts de venda.

Establiments

Gestiona amb el mínim esforç el teu establiment. Realitza totes les funcions en el Punt de venda de forma fàcil, àgil i intuïtiva amb pantalles gràfiques on apareixen les imatges, la descripció i els preus dels articles a vendre. Controla les vendes, els estocs i els tancaments diaris de caixa.

CARACTERÍSTIQUES:
De Fàcil Ús: Realitza totes les funcions de venda de forma fàcil amb pantalles gràfiques i visuals.
Control de vendes: Controla les vendes realitzades a cada moment per cadascun dels teus empleats.
Gestió d'ofertes: Gestiona ofertes de menús i productes per dies de la setmana i rangs horaris (2x1, regal, format gran, mitjà, petit,...).
Gestió de compres i control d'estocs: Administra totes les comandes a proveïdors i d'aprovisionament del restaurant. Porta un control exhaustiu de l'estoc amb escandalls i modificadors.
Escalabilitat: Utilitza la solució adaptada a les necessitats i dimensions del teu establiment. Instal·li un únic TPV o una xarxa local de TPVs distribuïts pel mateix establiment.
Control i tancament de caixa: Realitza el tancament diari de caixa sense demora i asseguri's el quadre de caixa

Cide Xarxes i Telecomunicacions S.L.

C/HORTA, 13
43470 - LA SELVA DEL CAMP
TARRAGONA - SPAIN
TELF : 977 845 707
CIDE@CIDE.CAT