Més de vint-i-cinc anys d'experiència en projectes de programari de gestió per a empreses ens ha permès aprofundir en el coneixement d'un gran nombre de sectors.

Principals sectors d'activitat

Cada sector té unes característiques pròpies i CIDE disposa d'una àmplia experiència en els sectors més importants que li permet tenir una visió global del mercat i de les seves necessitats. Per això, som un factor clau perquè el seu negoci, independentment de la seva grandària o abast i del sector econòmic en el qual estigui dedicat, tingui assegurat el bon funcionament amb les solucions que aporta la nostra experiència. CIDE és garantia i aval d'èxit a l'hora de dur a terme els seus negocis.

Les solucions de programari i maquinari que oferim, són amb seguretat, les millors per al seu negoci.

CIDE té més de 25 anys d'experiència en els sectors econòmics més importants

CIDE, 2019

Retail

Comerços, grans empreses i franquícies

Els nostres sistemes TPV s'adapten a les necessitats de boutiques, sabateries, joieries, perfumeries, supermercats i comerços d'alimentació. S'adapten a l'envergadura del seu negoci, independentment si compta amb un establiment, o centenars d'ells.

Amb les nostres solucions gestiona cadenes de retail i centres comercials en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.

Alimentació

Establiments, grans empreses i franquícies

Gestiona el teu establiment d'alimentació de manera fàcil, senzilla i segura amb la solució punt de venda FrontRetail.

Lectura dels articles per codi de barres, completa cerca per referència, descripció, departament, família, marca, etc. Lectura de codis de barres amb balances externes o balances de secció. Possibilitat de connectar balances per a la venda de productes a pes. Ràpida visualització dels preus des de la consulta d'articles i del seu estoc. Imprimeixi les etiquetes dels productes que col·loquis els lineals o d'aquells preus que hagin canviat. Canvi de manera senzilla i ràpida tota una tarifa de preus, faci ofertes 2x1 per a fidelitzar als teus clients. Facturació de tiquets d'un client, Previsió de compra a proveïdors per a comandes i albarans.

Rebi la mercaderia al seu magatzem i llegeixi ràpidament els productes rebuts a través d'una PDA amb lector de codis de barres amb la solució Pocket Manager que li servirà per a realitzar també inventaris o recomptes dels productes en el lineal.

Restauració

Establiments, grans empreses i franquícies

Oferim les millors solucions ampliables i adaptades a cada tipus i grandària de negoci independentment de si administra un establiment o cent d'ells.

Les nostres solucions TPV són el resultat de l'experiència i un gran coneixement per a oferir un producte senzill, de fàcil ús, però que cobreix totes les necessitats del teu negoci (restaurants amb taules, pizzeries, fastfood, pubs, discoteques, etc)

Posem a la teva disposició solucions globals per a gestionar establiments en diferents països en diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.

Hotels

Solució PMS per a hotels i cadenes

T'oferim la millor solució especialitzada per a la gestió d'hotels i cadenes amb gran seguretat i fiabilitat. Escalable i adaptada a cada tipus i grandària de negoci independentment de si gestiones un únic hotel o diversos d'ells.

Les nostres solucions s'adapten perfectament a les necessitats dels diferents tipus d'hotel: hotels vacacionals, hotels urbans, hotels amb SPA, hotels amb camps de golf i petits hotels o de turisme rural.

Posem a la teva disposició una solució global per a gestionar hotels en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.

Necessites més informació?