Les nostres solucions per a sistemes TPV, s'adapten i s'escalen a cada tipus i grandària de negoci. No importa si el teu negoci és d'un únic establiment o disposes de centenars. Els TPV s'adapten a les necessitats de cada negoci.

Per a qualsevol negoci

FrontRetail

Grans Empreses i multinacionals
Gestiona centenars i / o milers d'establiments tant propis com franquiciats amb gran seguretat i fiabilitat, i accedeixi a tota la informació de la seva empresa de forma centralitzada i en temps real.

CARACTERÍSTIQUES:

 • Comunicacions: Aprofita els nostres sistemes de comunicació central-establiments per a la gestió centralitzada i en temps real de tots els punts de venda.
 • Internacionalització: Gestiona cadenes de Retail en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.
 • Administració de Punts de Venda: Gestiona l'inventari d'equips i versions instal·lades en els establiments, permetent la planificació de l'actualització o desenvolupament de noves versions.
 • Personalització: Inserida el codi en diferents punts de l'aplicació per a afegir funcionalitats específiques.

Franquícies i cadenes pròpies
Gestiona establiments de Retail tant propis com franquiciats amb eficàcia i accés instantani a tota la informació de l'empresa en temps real.

CARACTERÍSTIQUES:

 • Comunicacions: Consolidació d'informació dels punts de venda en temps real.
 • Administració centralitzada: Configurar i controla el funcionament dels teus establiments des de central.
 • Mix&Match: Gestiona les ofertes i promocions que desitges aplicar als teus clients.
 • Balanceig d'estocs: Mou els estocs de les teves botigues a partir de la informació de l'estoc i les vendes de cadascun d'elles.
 • Reposició d'estocs: Reposa les vendes realitzades durant un període, o a partir de màxims i mínims.
 • Anàlisi d'inventaris: Analitza tots els inventaris d'una forma àgil i ràpida.
 • Repartiment multi-magatzem: Prepara els enviaments de productes en els establiments utilitzant diferents criteris com per exemple la informació de l'històric de vendes o m2 dels establiments.
 • Diferents models de negoci: Establiments propis, establiments franquiciats, estoc en dipòsit.
 • Estadística i Galledes OLAP: Realitza tot tipus d'estadístiques per al control del teu negoci.

Gestió de comerços
Gestiona el teu punt de venda de manera fàcil i intuïtiva gràcies a les seves pantalles visuals amb dos tipus de disseny. Lectura d'articles amb codis de barres, números de sèrie o de Lot, gestió de talles i colors, cerca d'article per diferents filtres (descripció, referència, departament, família, marca, etc).

Controla i gestiona l'estoc del teu magatzem realitzant inventaris, traspassos d'articles peribles a minvaments, rep la mercaderia del proveïdor a través de PDA amb lector de codis de barres, imprimeix les etiquetes del material rebut o dels articles que han canviat de preu, emissió automàtica de faltes de material no rebut. Gestiona les compres al proveïdor amb comandes i albarans. Controla els diferents estats d'un client quant a pagaments pendents, comandes, préstecs, arranjaments, reserves d'articles amb control de lliuraments a compte, facturació dels tiquets d'un client.

CARACTERÍSTIQUES:

 • Generació d'etiquetes: Imprimeix les etiquetes dels articles rebuts pel proveïdor o els preus modificats.
 • Lectura de codi de barres: Gestiona articles amb codis de barres, amb número de lot o per número de sèrie.
 • Gestió d'articles per talles i colors: gestionar articles amb talles i colors de manera ràpida i fàcil tant en la venda com en la compra.
 • Gestió de reserves: Fes reserves de productes als teus clients i fes seguiment d'aquests.
 • Control d'arranjaments / reparacions: Gestiona els arranjaments dels teus clients i controli els diferents estats, en el taller, arreglat, recollit.
 • Gestió de compres i control d'estoc: Administra les compres al proveïdor a través de comandes i albarans i gestiona el teu estoc amb diferents unitats de mesura, unitats, quilos, grams, etc.

Boutiques

FrontRetail

FrontRetail és l'eina ideal per a la gestió i el control per a establiments de moda, fàcil d'usar i amb un disseny visual i molt intuïtiu. Lectura d'articles amb codis de barres i control i gestió d'articles per talla i color. Administra les compres al proveïdor mitjançant comandes i albarans, completa gestió de l'estoc del magatzem on podràs realitzar inventaris.

Administra els diferents estats d'un client, gestió de comandes, préstecs, arranjaments de peces de roba, cobraments pendents, lliuraments a compte. Imprimeix i etiqueta tots els productes que ha rebut del proveïdor o dels articles que han canviat de preu.

Funcionalitats

Articles

Clients

Caixa

Mix & Match

Botiga online

Magatzem

Oficina

Gestió de personal

Fidelització

Analytics

Talles i colors

Control de presència

Productes relacionats

Sabateries

FrontRetail

Gestiona el teu negoci de calçat de manera fàcil, ràpida i intuïtiva. Venda d'articles amb codi de barres, referència o per talla i color. Fàcil cerca de l'article per descripció, departament, família, marca, etc. Impressió d'etiquetes dels articles rebuts pel proveïdor. Completa gestió de l'estoc del magatzem a través d'inventaris o traspassos entre magatzems.

Controla i administra les comandes dels clients, arranjaments, reserves, préstecs i lliuraments a compte. Realitza ofertes als seus clients per a fidelitzar-los i augmentar així les vendes del seu negoci.

Funcionalitats

Articles

Clients

Caixa

Mix & Match

Botiga Online

Magatzem

Oficina

Gestió de personal

Fidelització

Analytics

Talles i Colors

Control de presència

Productes relacionats

Perfumeries

FrontRetail

Tingues a la teva perfumeria un complet control del punt de venda amb FrontRetail. El seu disseny intuïtiu amb pantalles molt visuals fa que sigui l'eina perfecta per a la gestió del teu negoci. Lectura d'articles per codi de barres o per referència, diferents filtres de cerca de l'article, per descripció, per departament, família, marca, temporada.

Controla els estats dels teus clients, comandes, pagaments pendents, reserves, lliuraments a compte. Fes ofertes dels teus productes per a incrementar les teves vendes i fidelitzar als teus clients. Genera etiquetes dels productes que rep del proveïdor o dels articles que han canviat de preu per a re-etiquetar-los. FrontRetail disposa d'informes gràfics per a una major gestió i control del teu negoci.

Funcionalidades

Articles

Clients

Caixa

Mix & Match

Botiga Online

Magatzem

Oficina

Gestió de personal

Fidelització

Analytics

Control de presència

Productes relacionats

Joieries

FrontRetail

Controli el seu punt de venda de manera fàcil, ràpida i eficaç amb la solució FrontRetail per a establiments de joieria. Lectura d'articles amb codi de barres, cerca d'articles per referència, descripció, departament, família, marca, etc. Triï els diferents dissenys d'etiquetes per a imprimir els preus dels productes rebuts pel proveïdor.

Gestiona i controla les comandes dels teus clients, gestió d'arranjaments, lliuraments a compte, reserves. Gràcies als diferents informes i gràfiques dels quals disposa FrontRetail podràs tenir un control complet del teu negoci per a poder prendre decisions.

Funcionalitats

Articles

Clients

Caixa

Mix & Match

Botiga Online

Magatzem

Oficina

Gestió de personal

Fidelització

Analytics

Talles i colors

Control de presència

Productes relacionats

Estètica / Spa

FrontRetail

Gestioni de manera completa i senzilla els serveis realitzats als teus clients per al teu negoci d'estètica, perruqueria o Spa. Gràcies a l'Agenda de Serveis de què disposes FrontRetail, podràs administrar i controlar els diferents serveis realitzats als clients, depilacions, talls de pèl, massatges, manicures, etc. Des de l'Agenda podràs consultar el calendari per a programar el seu horari, assignar o modificar els diferents serveis adquirits pels teus clients en un dia en una hora concreta.

Podràs consultar l'Historial dels serveis realitzats als clients, visualitzar ràpidament les observacions del client. Venda de productes amb lectura de codis de barres o cerca per descripció, família, marca, etc. vendes per usuari per a l'assignació de comissions, tancament de caixa diari.

Funcionalitats

Articles

Clients

Caixa

Mix&Match

Agenda de Serveis

Magatzem

Oficina

Gestió de personal

Fidelització

Analytics

Control de presència

Productes relacionats

Botigues especialitzades

FrontRetail

Gestiona el teu negoci de manera fàcil, ràpida i intuïtiva. Venda d'articles amb codi de barres, referència o per talla i color. Fàcil cerca de l'article per descripció, departament, família, marca, etc. Impressió d'etiquetes dels articles rebuts pel proveïdor. Completa gestió de l'estoc del magatzem a través d'inventaris o traspassos entre magatzems.

Controla i administra les comandes dels clients, arranjaments, reserves, préstecs i lliuraments a compte. Realitza ofertes als seus clients per a fidelitzarlos i augmentar així les vendes del seu negoci.

Funcionalitats

Articles

Clients

Caixa

Mix & Match

Botiga Online

Magatzem

Oficina

Gestió de personal

Fidelització

Analytics

Control de presència

Productes relacionats

Necessites més informació?