Les solucions que oferim s'adapten a les necessitats més exigents. Tant per a la gestió de cadenes de punt de venda, com per a magatzems, finances i gestió comercial.

Solucions per a la gestió empresarial

Per a les necessitats dels nostres clients

Un programari estàndard és una solució integrada de gestió, que s'emmotlla a les necessitats generals de cada sector. L'experiència de totes aquestes implantacions en els diferents sectors amb diferents empreses ens ha permès desenvolupar sistemes que abasten les necessitats de gestió empresarial més comunes de cada PIME, comerç, franquícia o gran empresa dirigint-se a un mercat en concret.

El principal avantatge es troba en la rapidesa i facilitat d'implantació, atès que, en ser sistemes de gestió estàndard adaptats a cada sector, poden començar a utilitzar-se immediatament cobrint les necessitats bàsiques i generals de qualsevol empresa a la qual vagi dirigida la solució. A més, facilita l'actualització de noves versions al no haver de revisar adaptacions que continuïn funcionant amb la nova funcionalitat.

El principal avantatge es troba en la rapidesa i facilitat d'implantació.

Solucions, per als nostres clients.

Solucions punt de venda

Escalables i adaptades a cada tipus i grandària de negoci independentment de si gestiones un únic establiment o centenars. Els nostres sistemes TPV s'adapten a les necessitats de boutiques, sabateries, joieries, perfumeries, supermercats i comerços d'alimentació.

Solucions ERP

Gestiona, ordena i controla la teva empresa de manera fiable i segura amb la nostra solució de Programari ICGManager. És l'eina de treball més completa, sense límits, potent, ràpida i amb extenses funcionalitats.

Solucions CRM

Les nostres solucions de CRM optimitzen i assisteixen tots els processos empresarials: des de les vendes i el màrqueting fins a l'assistència al client amb Helpdesk i la gestió. És més, totes les funcions han estat dissenyades per a l'establiment de relacions duradores amb els clients.

Tant per a empreses mitjanes, com per a negocis petits o sectors especials: tenim el programari de CRM adequat per a la teva empresa. En aquest sentit, ens avalen uns 250.000 usuaris que treballen diàriament amb els nostres productes.

Business Intelligence

ICGAnalytics és un sistema de quadres de comandament que permet navegar per la informació del teu negoci des de qualsevol lloc i dispositiu, amb un sol clic, gràcies a KPIs, taules, gràfiques i galledes.

Amb ICGAnalytics pots recopilar, analitzar i transformar la informació per a la presa de decisions estratègiques en temps real. Connectat a les bases de dades de Manager, FrontRest, FrontRetail i FrontHotel, la informació es mostra ràpidament sense temps d'espera.

Web / Desenvolupaments

Cada projecte és diferent, i per això tots reben l'atenció i la solució adequada per a desenvolupar-lo amb èxit. Una vegada disposem de la informació per a elaborar el lloc web, apliquem la nostra experiència per a fer els passos que ens porten des de la idea bàsica que serveix per a començar a dissenyar aquesta web, fins a la seva implantació i posada en marxa en internet.

Informàtica professional

Qualsevol empresa necessita en cas d'emergència minimitzar el període d'inactivitat dels sistemes i equips informàtics, per a recuperar ràpidament l'operativitat del negoci, per tant, el servei d'assistència tècnica que oferim integral i el suport amb el manteniment preventiu i la resolució d'incidències in situ o de manera remota ens permet actuar d'una manera ràpida.

Necessites més informació?