Les nostres solucions s'adapten a les necessitats més exigents de diversos sectors, gestió comercial, la gestió de cadenes de punts de venda, siguin propis o ben franquiciats.

Solucions per a punts de venda

Escalables i adaptades a cada tipus i grandària de negoci independentment de si gestiones un únic establiment o centenars. Els nostres sistemes TPV s'adapten a les necessitats de boutiques, sabateries, joieries, perfumeries, supermercats i comerços d'alimentació.

Amb les nostres solucions gestiona cadenes de retail i centres comercials en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.

Retail

ICG FrontRetail y HioPOS Cloud

Les solucions ICG FrontRetail i Hiopos Cloud, s'adapta a les necessitats més exigents del comerç: sabateries, botigues de roba, botigues d'esports, perfumeries, botigues de joguines, electrodomèstics, informàtica, articles de regal, llar, quioscos, etc... tant a nivell de gestió d'un sol punt de venda com en cadenes, siguin propis o ben franquiciats. FrontRest es presenta com una solució per a escriptori i HioPOS es presenta com una solució cloud

Restauració

ICG FrontRest

ICG FrontRest és un programari líder en l'administració de punts de venda d'hostaleria, fonamental en la gestió de restaurants, bars, pizzeries, Fast-foods, terrasses, bars de copes, discoteques, etc… tant a nivell d'un sol punt de venda com en cadenes, ja siguin propis o franquiciats.

Hotels

ICG FrontHotel

ICG FrontHotel per a hotels permet una gestió multihotel en temps real. Permet una gestió personalitza per a cada àrea del seu establiment: recepció, administració, reserves, governanta, cuina, restaurant, gimnàs i integració de restaurants, botigues i altres comerços dins de l'hotel.

Centres d'estètica

HioPOS Cloud

HioPOS Cloud s'adapta a les necessitats més exigents del comerç: sabateries, botigues de roba, botigues d'esports, perfumeries, botigues de joguines, electrodomèstics, informàtica, articles de regal, llar, quioscos, etc... tant a nivell de gestió d'un sol punt de venda com en cadenes, siguin propis o ben franquiciats.

Hardware

TPV ICG / Cashdro / T-Quiosk

Disposem de les millors opcions en el mercat per a punts de venda. Terminals de punt de venda ICG i HioPOS, gestió d'efectiu, i punts de venda desatesos amb pantalla tàctil i cobrament.

Necessites més informació?