Solució Global per a Perruqueria i Centres d'Estètica

Punts de venda

Perruqueries i Centres d'estètica

Gestiona la teva Perruqueria o Centre d'Estètica amb les solucions globals HIOPOS, escalables i adaptades a cada tipus i grandària de negoci. Els diferents productes i dispositius HIOPOS cobreixen totes les necessitats del teu centre i ofereixen una solució integrada que millora l'eficiència, optimitza els recursos i incrementa els beneficis dels establiments.

HIOPOS cloud

HIOPOS Perruqueria i Centres d'estètica

Gestiona la teva agenda
Administra i visualitza les cites que rebràs de manera fàcil, intuïtiva i ràpida. Podràs assignar serveis a una hora, un dia i a un empleat determinat amb el temps necessari per a aquest servei. Amb HIOPOS podràs visualitzar el calendari per rang diari i per empleat. Podràs assignar una mateixa cita a diferents empleats depenent dels serveis a realitzar.

Organitza els horaris dels teus empleats
Assigna diferents horaris i torns als teus empleats així podràs gestionar de manera àgil les seves futures cites veient la seva jornada laboral.
A més, amb HIOPOS podràs configurar els dies laborables i no laborables de l'establiment, igual que dies festius i excepcions d'empleats, perquè es puguin visualitzar en el calendari.

Venda Suggerida
Augmenta el tiquet faig una mitjana de a través de la creació de la venda suggerida, que proposa a l'empleat els productes que ha d'oferir als clients una vegada finalitzat un servei.

Agrupació d'empleats segons especialitat
Determina a quin grup d'empleats correspon un treballador segons l'especialitat d'aquest, per a poder assignar quin treballador realitzarà uns determinats serveis. Gràcies a aquesta funcionalitat podrem filtrar i així visualitzar l'agenda segons la mena d'empleat.

Crea i personalitza els teus packs
Crea i personalitza els packs que la teva perruqueria ofereix i així, evita haver de revisar els serveis i la durada d'aquests en cada cita. Amb HIOPOS podràs seleccionar quins serveis formen el pack i quins dies de la setmana estan disponibles. Afegeix els serveis de la teva base de dades sense necessitat de crear-los de nou.

Determina una durada als teus serveis
Amb HIOPOS determina la durada de cada servei que la teva perruqueria ofereix, així podràs controlar quant temps durarà la cita del client i poder organitzar de manera senzilla les cites i els empleats. A més podràs assignar un grup d'empleats segons especialitat a cada servei.

Assigna cites i consulta l'historial dels teus clients
Fixa clients a una cita de manera ràpida i àgil, per a després poder visualitzar des del calendari a qui correspon aquesta cita i també la durada d'aquesta. Amb HIOPOS podràs accedir al seu historial per a veure els serveis anteriors com també quins productes li són emprats habitualment, a més de l'últim empleat que li va atendre. Existeix l'opció de crear una cita sense necessitat d'assignar-li un client si es tracta aquest d'un client de pas. Aquesta cita serà facturada directament sense tenir que afegir-la al calendari.

Rep i analitza informació del teu negoci en temps real amb Analytics
Analytics és un sistema de quadre de comandaments que et permet navegar per la informació del teu negoci des de qualsevol lloc i dispositiu, amb un sol clic. A través dels KPI’s, taules, gràfiques i galledes pots recopilar, analitzar i transformar la informació per a la presa de decisions estratègiques en temps real. Disposa d'en format web i també amb apps natives per a Android i per a iOS.

Centralitza tota la informació dels teus establiments
Hioffice Lite és una aplicació web amb la qual podràs configurar i gestionar de manera remota i centralitzada un o diversos establiments. Rep a temps real totes les vendes i tancaments de caixa de cada punt de venda. Actualitza de forma centralitzada articles, formats, escandalls, preus, ofertes i controla l'estoc en el magatzem. Gestiona les compres del teu negoci d'una forma fàcil i intuïtiva.


Necessites més informació?