Les solucions de ICG s'adapten als necessitats més exigents en maquinari i programari dels comerços, tant a nivell de gestió d'un punt de venda com de cadenes de punts de venda, siguin propis o ben franquiciats.

Punts de venda

Retail

Gestiona el teu punt de venda amb les solucions de programari FrontRetail i HioPOS Cloud, escalables i adaptades a cada tipus i grandària de negoci. Els diferents productes i dispositius cobreixen totes les necessitats del teu establiment i ofereixen una solució integrada que millora l'eficiència, optimitza els recursos i incrementa els beneficis dels establiments.

FrontRetail

Les solucions de ICG s'adapten als necessitats més exigents en maquinari i programari dels comerços, tant a nivell de gestió d'un punt de venda com de cadenes de punts de venda, siguin propis o ben franquiciats.

FrontRetail és una solució líder en rapidesa en la venda i facilitat d'ús gràcies al treball tàctil i mitjançant codis de barres. Permet adaptar la configuració al perfil d'usuari de manera senzilla, permetent una millor atenció al client.

Principals avantatges:

 • Fiable: Les dades sempre estan protegits, en moments de màxim treball i en entorns multi usuari.
 • Segura: Els usuaris s'identifiquen per empremta dactilar per a accedir a les seves funcions i permisos. Auditoria de totes les accions dels empleats.
 • Precisa: Garanteix el control d'efectiu, simplifica el quadri de caixa i evita possibles furts.
 • Escalable: S'adapta a la dimensió del client, des d'un petit local fins a una cadena amb centenars d'establiments.
 • Rendible: Aconsegueix major rotació de vendes i ajuda a reduir els minvaments de producte i els costos de personal.
 • Personalitzable: Afegeixi funcionalitats específiques en el programa.

Comunicacions Central-Botigues per a Cadenes i Franquícies Gestioni establiments de Retail tant propis com franquiciats amb eficàcia i accés instantani a tota la informació de l'empresa en temps real.

 • Configuració i manteniment Centralitzat: Actualitzi de forma centralitzada articles, preus, ofertes, perfils d'usuaris...
 • Vendes en temps real: Recull les vendes cada segon de totes les seves botigues.
 • Fidelització: Consulta de targetes de fidelització, de punts, targetes regalo...
 • Control de caixa, finances i comptabilitat.
 • Tancaments de caixa: Recepcioni centralitzadament el tancament de caixa dels establiments de tots els punts de venda.
 • Còpies de seguretat: Fàcil substitució d'un TPV sense pèrdua de dades.
 • Nous establiments: Fàcil posada en marxa d'un nou establiment des de la central sense necessitat de desplaçar-se.
 • Internacionalització: Gestioni punts de venda en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.
 • Personalització: Insereixi codi en diferents punts de l'aplicació per a afegir funcionalitats específiques.
 • Estoc centralitzat: Possibilitat de visualitzar l'estoc d'altres botigues.
 • Informes personalitzats i anàlisis dels negocis: Per a la presa de decisions en temps real.


HIOPOS Cloud

Gestiona el teu Comerç amb les solucions globals HIOPOS, escalables i adaptades a cada tipus i grandària de negoci. Els diferents productes i dispositius HIOPOS cobreixen totes les necessitats del comerç i ofereixen una solució integrada que millora l'eficiència, optimitza els recursos i incrementa els beneficis dels establiments.

Crea articles personalitzats amb codis de barres
Automatitza i millora l'eficiència del teu negoci. Amb el lector de codi de barres de HIOPOS crea i ven d'una forma fàcil i ràpida els productes dels teus comerços. HIOPOS et permet crear articles automàticament amb solo llegir el seu codi de barres: descripció, imatge, referència i preu entre molts dels camps de creació directa.

Gestiona els teus estocs
Organitza, planifica i controla l'estoc de la teva empresa amb les nostres eines de gestió del circuit de compres a proveïdors i control d'inventari. Podràs consultar les estadístiques detallades de totes les teves compres, classificades per famílies, articles i molt més. Tindràs a la teva disposició un informe d'auditoria d'estocs amb l'estoc inicial, compres, vendes, minvaments i estoc final de cadascun dels teus articles

Configura les talles dels teus articles
Administra els teus articles per talles i assigna-li preus diferents a la teva elecció. Controla de manera fàcil i eficaç l'estoc dels teus articles per talles mitjançant informes que et permetran tenir comptabilitzats els articles de manera independent amb talles diferents.

Importa els teus articles
Redueix costos de posada en marxa i creació d'articles amb HIOPOS. Importa massivament les teves bases de dades d'articles mitjançant fitxers CSV i crea productes en uns pocs segons.

Augmenta les teves vendes amb ofertes
Aconsegueix que el teu negoci prosperi dia a dia amb la gestió dels períodes d'oferta. Crea tarifes especials i estableix períodes d'ofertes concordes amb la teva política comercial. Augmenta les teves vendes i potència la relació amb els teus clients.

Capta als teus clients amb descomptes i tiquets regal
HIOPOS aporta eines per a la captació de clients, com els descomptes per vendes i per clients o els tiquets regals. Transforma còmodament els teus tiquets de venda en tiquets regalo des de la mateixa pantalla de consulta de vendes.

Tota la informació del teu negoci en temps real
Navega per la informació del teu negoci des de qualsevol lloc i dispositiu, amb un sol clic. Consulta les vendes per forma de pagament, per productes, empleats, per dia de la setmana i hores.


Necessites més informació?