Solucions per a la creació i manteniment de pàgines web

Desenvolupaments web i integracions

Creació, disseny i manteniment

En CIDE tenim una àmplia experiència en internet, per això utilitzem les millors eines i solucions per a la creació i el desenvolupament de pàgines web i realitzar desenvolupaments i integracions a mesura. Elaborem el seu disseny tenint en compte els últims estàndards i proporcionem un pla de manteniment adequat al tipus i envergadura de la pàgina web.

Treballem amb les últimes tecnologies per a crear el lloc web, perquè tingui el millor aspecte i estigui el més optimitzat possible. A més, ja que les pàgines web han de funcionar en totes les plataformes possibles, es tenen en compte els estàndards de disseny "responsive". Per això, es té en compte des de la fase de disseny, en el desenvolupament i també en la seva implantació, perquè funcioni en el major nombre de dispositius actuals.

Desenvolupem pàgines a mesura, corporatives, portals, i/o botigues online. Valorem l'abast del projecte per a desenvolupar la millor solució i assessorar quant a la implantació, posada en marxa i manteniment. Ja que no val la mateixa solució per a tots els escenaris, elaborem una adequada per a cada projecte.

Desenvolupaments personalitzats

Web

Cada projecte és diferent, i per això tots reben l'atenció i la solució adequada per a desenvolupar-lo amb èxit. Una vegada disposem de la informació per a elaborar el lloc web, posem en marxa la nostra experiència per a fer els passos que ens condueixen des de la idea bàsica que serveix per a començar a dissenyar aquesta web, fins que està preparada per a la seva posada en marxa en internet.

Ens posem a la disposició del client perquè, tant durant el desenvolupament com al final en el lliurament i posada en marxa, el resultat sigui satisfactori.

El nostre departament de disseny i programació treballa perquè el resultat estigui d'acord amb la idea del client.

Integracions

En el nostre departament de programació analitzem cada eina amb les seves possibilitats d'integració i busquem la manera més lògica i ràpida de realitzar el projecte. Sempre treballem d'acord amb els estàndards i al costat del client perquè el desenvolupament i la integració estigui d'acord a les exigències del projecte.

Optimitzem el flux de treball perquè totes les decisions siguin el més eficients possibles de manera que no depenguin de manteniments continus ni molèsties per al client.

Integracions amb Botigues Online o portals B2B

  • Tenim experiència integrant diferents ERPs amb diverses plataformes de botigues Online. Cuidem en les fases preliminars que la comunicació del ERP a la web i en el sentit invers, de la web al ERP, funciona correctament. Cada client rep una solució personalitzada, el resultat depèn de les necessitats del client.

Integracions de Bases de dades

Integracions d'operadors logístics

  • A vegades, les empreses prenen la decisió d'externalitzar la gestió del seu magatzem. El nostre equip en CIDE té l'experiència per a integrar tota la gestió d'enviaments i recepcions del ERP a l'aplicació de l'operador logístic.

Necessites més informació?