Solucions tecnologiques per tots els começos

ICG Front Retail,software per botigues de moda

Escalables i adaptades a cada tipus i mida de negoci independentment de si gestiones un únic establiment o centenars. Els nostres sistemes TPV s'adapten a les necessitats de boutiques, sabateries, joieries, perfumeries, supermercats i comerços d'alimentació.

Amb les nostres solucions gestiona cadenes de retail i centres comercials en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.

Sectors

Boutiques

Sabateries

Perfumeries

Joieries

Estètica/Spa

Botigues especialitzades

Per qualsevol negoci

Grans Empreses i multinacionals

Gestiona centenars i / o milers d'establiments d'hostaleria tant propis com franquiciats amb gran seguretat i fiabilitat, i accedeixi a tota la informació de la seva empresa de forma centralitzada i en temps real.
CARACTERÍSTIQUES:
Comunicacions: Aprofita els nostres sistemes de comunicació central-establiments per a la gestió centralitzada i en temps real de tots els punts de venda.
Internacionalització: Gestiona cadenes de Retail en diferentes països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.
Administració de Punts de Venda: Gestiona l'inventari d'equips i versions instal·lades en els establiments, permetent la planificació de l'actualització o desplegament de noves versions.
Personalització: Inserta el codi en diferents punts de l'aplicació per afegir funcionalitats específiques.

Franquicias i cadenas propias

Gestiona establiments de Retail tant propis com franquiciats amb eficàcia i accés instantani a tota la informació de la empresa en temps real.
CARACTERÍSTIQUES:                                                         Comunicacions: Consolidació d'informació dels punts de venda en temps real.
Administració centralitzada:
Configura i controla el funcionament dels teus establiments des de central.
Mix & Match:
Gestiona les ofertes i promocions que desitjes aplicar als teus clients.
Balanceig de stocks:
Mou els stocks de les teves botigues a partir de la informació del stock i les vendes de cada una d'elles.
Reposició de stocks: Reposa les vendes realitzades durant un període, o a partir de màxims i mínims.
Anàlisi d'inventaris:
Analitza tots els inventaris d'una forma àgil i ràpida.
Repartiment multi-magatzem:
Prepara els enviaments de productes als establiments utilitzant diferents criteris com per exemple la informació de l'històric de vendes o m2 dels establiments.
Diferents models de negoci:
Establiments propis, establiments franquiciats, stock en dipòsit.
Estadística i Cubs OLAP:
Realitza tot tipus d'estadístiques pel control del teu negoci.

Gestió de comerços

Gestiona el teu punt de venda de forma fàcil i intuïtiva gràcies a les seves pantalles visuals amb dos tipus de disseny. Lectura d'articles amb codis de barres, números de sèrie o de Lot, gestió de talles i colors, cerca d'article per diferents filtres (descripció, referència, departament, família, marca,...) Controla i gestiona el stock del teu magatzem realitzant inventaris, traspassos d'articles peribles a minvaments, rep la mercaderia del proveïdor a través de PDA amb lector de codis de barres, imprimeix les etiquetes del material rebut o dels articles que han canviat de preu, emissió automàtica de faltes de material no rebut. Gestiona les compres al proveïdor amb comandes i albarans. Controla els diferents estats d'un client en quan a pagaments pendents, comandes, préstecs, arranjaments, reserves d'articles amb control d'entregues a compte, facturació dels tiquets d'un client.

CARACTERÍSTIQUES:                                                    Generació d'etiquetes: Imprimeix les etiquetes dels articles rebuts pel proveïdor o dels preus modificats.
Lectura de codi de barres: Gestiona articles amb codis de barres, amb número de Lot o per número de sèrie.
Gestió d'articles per talles i colors: Gestionia articles amb talles i colors de forma ràpida i fàcil tant en la venda com en la compra.
Gestió de reserves: Fes reserves de productes als teus clients i fes seguiment dels mateixos.
Control d'arranjaments / reparacions: Gestiona els arranjaments dels teus clients i controli els diferents estats, al taller, arreglat, recollit.
Gestió de compres i control de stock: Administra les compres al proveïdor a través de comandes i albarans i gestiona el teu stock amb diferents unitats de mesura, unitats, quilos, grams,...

 

Cide Xarxes i Telecomunicacions S.L.

C/HORTA, 13
43470 - LA SELVA DEL CAMP
TARRAGONA - SPAIN
TELF : 977 845 707
CIDE@CIDE.CAT